Info

AiriHelena -hattuja ja -asusteita  jo 15 vuotta! Yritykseni kotipaikka on Naantalin naapurikaupunki Raisio.  AiriHelena- tuotemerkkiin kuuluvat erilaiset setit, joihin saat yhteensopivan hatun, huivin ja sormikkaat erilaisista materiaaleista.

Harsopellavastavalmistetut erilaiset asusteet, hatut, huivit ja ruusut.   Suunnittelen ja valmistan tuotteet asiakkaiden tarpeisiin, kauniit värit, yhteensopivat kokonaisuudet ja design huomioiden.  Harsopellava vaate on mainio matkavaate, kevyt, voit kääräistä sen rullalle ja ottaa käyttöön. Harsopellava oikaisee itsensä päälle laitettaessa. Väriloisto Harsopellavaan saadaan sekoittamalla värit pääväreistä värjäämällä käsin. Oma maahantuonti varmistaa pellavan laadun. Harsopellava on luonnonmateriaalina ekologinen valinta.  AiriHelena -tuotteita löydät erilaisilta käsityö- ja naistenmessuilta tai erikoistapahtumista.

KAUNIS, KÄYTÄNNÖLLINEN, EKOLOGINEN JA KAIKILLE NAISILLE SOPIVA  HARSOPELLAVA DESIGN 10 VUODEN KOKEMUKSELLA!

Värien asiantuntijana etsin sinulle oikean värin. Teen myös värianalyysejä, muutamilla väriltään yhteensopivilla vaatteilla saat käyttökelpoisen ja tyylikkään asukokonaisuuden. Värianalyysejä teen myös ryhmille. Voit soittaa ja sopia tapaamisesta Raision asiakastilaan ostoksille tai värianalyysiin, voit tehdä tilauksen myös sähköpostilla tai puhelimitse.

 

Yhteystiedot        AiriHelena Tmi Airi Pylväinen

tel. +358 (0)50 5966 660

Ota yhteyttä sähköpostiin tästä!